EUFY VIDEÓ CSENGŐ

Márka: EUFY
Cikkszám:
VIDEO DOORBELL
Garancia: 12 Hónap

Ár: 72 900 Ft

Készlet: 1 db.
Szállítási idő: 1 nap

Technikai jellemzők:

Élvezd a tökéletes kép nyújtotta kényelmet, megérkezett a Eufy Videó csengő. Használd akár akkumulátorrol, akár vezetékkel, az alacsony fogyasztású vezeték nélküli kapcsolat a Videó csengő és a Homebase között 58% -kal csökkenti a készenléti energiafogyasztást. A katonai minőségű AES-256 adattitkosítás biztosítja a felvételek biztonságát. Beállítható aktív zóna, melyre kiemelt figyelmet szeretnél fordítani és értesítéseket kapni róla. A kétirányú kommunikációnak köszönhetően közvetlenül beszélhetsz bárkivel aki közeledik a bejárati ajtóhoz. Használd a Eufy alkalmazással. Google Assistant és Amazon Alexa kompatibilis.
 

  • 2,5x tisztább kép: A beépített Sony 2K érzékelőnek és professzionális lencséknek köszönhetően tökéletesen láthatod mi történik az ajtód előtt. 
  • Nincs havi díj: Az otthon védelmére tervezett eufy Security termékek egyszeri vásárlások, amelyek a biztonságot és a kényelmet ötvözik. Az összes adatot helyben tárolják, azaz soha nem kell fizetned a felhőalapú tárolásért.
  • Kettős tápellátási lehetőség: Használd fél évig akkumulátorról vagy használd vezetékkel a töltés elkerülése érdekében.
  • Bővített látómező: A megnövekedett 4: 3 képarány biztosítja, hogy a képbe egy ember a lábujjától a feje búbjáig látszódjon. 
  • Automatikus észlelés: Kövesd nyomon folyamatosan a kameraképet vagy az emberi észlelés és az aktív zónák funkcióval koncentrálj csak a fontos pillanatokra. Az azonnal applikációs értesítéseknek köszönhetően pedig nem maradsz le a futárról többet.