PLUGWISE ANNA

Cikkszám:
ANNA
Garancia: 12 Hónap
Eredeti ár: 79 990 Ft

Ár: 50 000 Ft

Készlet: 0 db.
Szállítási idő: Nincs készleten

Technikai jellemzők:

 

Plugwise Anna okos termosztát bármilyen kazánhoz csatlakoztatható, fix nem moduláris bekötéssel.

A Ki/Be kapcsolós vezérlés a kazánszabályzás egyszerűbb módja. Ebben az esetben Anna bekapcsolja a kazánt, ha otthona hőmérséklete alacsonyabb, mint a beállított érték és kikapcsolja, ha felfűtötte azt. A hőmérséklet ennél a szabályzási módnál ingadozóbb lesz, mint OpenTherm kapcsolat esetén. Anna először megpróbálja leellenőrizni az OT kommunikációt (24V/OT esetén). Ha ez eredménytelen átvált Ki/Be üzemmódra. Erre mindkét verzió alkalmas. A 230V 5A kivitel, szinte minden kazánhoz használható.

Anna alkalmas a különböző fűtési rendszerek szabályzására, legyen az akár padlófűtés, elektromos kazán vagy központi fűtés. A távfűtési vezérlők sokfélék lehetnek. Sok esetben egy visszacsapó szelep van, amit egy motor vezérel. Ha ez a motor képes Ki/Be jelet biztosítani, akkor Anna vezérelni tudja azt. Erre mindkét Anna verzió alkalmas, attól függően, hogy a motor 24V vagy 230V kivitelű-e. Amennyiben nem biztos benne, kérje szakembereink segítségét!

Anna egyedülálló. Nemcsak azért mert Tőled tanul, hanem azért is, mert Neked és Érted dolgozik. Csak válassz, mi a legfontosabb a számodra: a kiegyensúlyozott hőmérséklet szereted? Válaszd a Komfort beállítást! A környezeted védelme a legfontosabb? Az Öko-program kiválasztásával érheted el a legnagyobb megtakarítást. A Gazdaságos üzemmód pedig az előző két program optimális előnyét nyújtja Neked. Anna mindig az aktuális életstílusodhoz igazítja a megtakarítást.

Anna nemcsak energiát spórol neked, de még a csomagolását tekintve is környezettudatos: fontosnak tartja, hogy a szép szett, amiben érkezik, alkalmas legyen további használatra. Miután Anna a méltó helyére kerül, a csomagolása remek tároló dobozként használható.

Anna termosztát egyaránt vezérelhető Android és IOS platformról illetve webes hozzáféréssel is. A vezérléshez szükséges a Plugwise Home app letöltése az App Store-ból, vagy a Play áruházból.

220V-os kivitel

A csomag tartalma:

ANNA szbályzó egység

Smile relé egység

vezérlő kábel

Táp csatlakozó

Szerelő keret

szerszámok

Táp kábel USB