Cégünkről

 

Tisztelt Látogató!

 
Cégünk az Uni-Win Kft már több mint 10 éve foglalkozik mint önálló vállalkozás, autohifi és multimédiás termékek forgalmazásával. Gyakorlati múltunk azonban ennél jóval távolabbi időbe nyúlik vissza, mert már 1994.-óta foglalkoztunk különböző cégek alkalmazásában ezekkel a termékcsoportokkal. Kezdetben csak javítással később már értékesítéssel is. Olyan nagy hírű gyártók magyarországi importőreinél kamatoztattuk tudásunk mint a Clarion, Kenwood, Rockford fosgate, Phoenix Gold, Rainbow stb.
A kereskedelem folyamatos változása immáron elengedhetetlenné teszi, hogy az Internetes értékesítés mint forma egy vállalkozás életében meglegyen.
 
Ezért határoztunk úgy, hogy megnyitjuk új Webáruházunkat a www.autosnavi.hu -t.
 
Mint a nevéből is kitűnik elsősorban az egyre divatosabb Multimédiás-navigációs eszközöket szeretnénk leendő Ügyfeleink számára ajánlani, de természetesen a normál autórádiók is megtalálhatók palettánkon.
Üzletpolitikánk elengedhetetlen részét képezi, hogy csakis márkás mindenki számára ismert termékeket forgalmazunk! Ennek tudatában Vásárlóink biztosak lehetnek abban, hogy a kiválasztott termék megfelelő minőségű, és a Magyar jogszabályoknak megfelelő garanciális háttérrel rendelkezik majd.
Természetesen mint minden áruház és így mi is, törekszünk a vásárlók felé a lehető legjobb árat biztosítani egy adott termékre. Az ár általában függ attól, hogy honnan származik a termék, megfizették-e utána a hatályos adókat. Cégünk kizárólag belföldi beszerzésből a magyarországi importőröktől szerzi be a termékeit és ez biztosíték arra, hogy tényleg legális terméket vásárol majd! Sajnos ennek következtében előfordulhat, hogy a feltüntetett árak bizonyos termékek esetében magasabbak lehetnek mint konkurens forgalmazóknál. 
Ezért ha vásárol akkor vegye figyelembe azt is, hogy a megvásárolt termékhez milyen a beszereléshez szükséges kiegészítőre lesz szüksége. Sok forgalmazó nem rendelkezik a beszereléshez szükséges kiegészítőkkel vagy akár beszerelési lehetőséggel, és így az esetleges olcsóbb ár mire beépítésre kerül a gépkocsiba magasabb lesz.
 
Cégünk vállalja az általa forgalmazott készülékek szakszerű beszerelését és a szükséges szerelékanyagokat is biztosítjuk! 
Ezért alakítottuk ki a Beszerelés Plusz szolgáltatásunkat!
 
Mindent egybe vetve, ha tőlünk vásárol akkor lehetősége van a termék mellett olyan komplex szolgálatatás csomagot is igénybe vennie, amit más nem tud biztosítani!
 
Legyen Ügyfelünk és vásároljon kedvére kínálatunkból!
 
Szlonkai Gábor
ügyvezető